Flyboarden bij Jet-Fun, leuke ervaring!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het gedaan heb maar de zomer periode begint er weer aan te komen. Daarom kwam het idee bij me op om weer te flyboarden bij Jet-Fun. Dit bedrijf verzorgt de leukste uitjes op het water. Misschien weet niet iedereen wat flyboarden inhoudt, dus dat zal ik even toelichten. Flyboarden is een soort sport waarbij je op een bord gaat staan waar met een hoge snelheid en grote kracht van wel tweehonderd PK water uit word geblazen. Dit geeft de mogelijkheid om te zweven in de lucht, een hele leuke ervaring! Flyboarden bij Jet-fun is niet alleen mogelijk, u kunt ook hoverboarden, wat ook een hele leuke herinnering zal opleveren!

Zelf ook veel flyboarden!

Vanaf het moment dat ik heb leren flyboarden bij Jet-Fun, doe ik het een aantal keer in een zomer. Het blijft leuk om te doen en het zal nooit gaan vervelen, bij mij in ieder geval niet! Verder vinden mijn kinderen het ook super leuk om te doen, dit stimuleert mij dan weer om het ook weer te gaan doen. Het fijne van dit bedrijf is dat zij mij bij alles helpen, aangezien ik al op leeftijd ben gaat niet alles zo soepel meer.

Een tip voor de durfal!

Bent u ook van het spanning opzoeken en vind u het leuk om nieuwe uitdagingen te proberen? Dan kan ik u adviseren om dit een keer te proberen en ik verzeker u dat u het zeker vaker gaat doen! Ik in ieder geval wel!