Habraken

Habraken naaimachines, voor elke toepassing een geschikte machine

Habraken

Habraken is al 35 jaar een begrip in industriële naaimachines. Genoeg reden om wat meer te vertellen over dit bedrijf. Bij deze onderneming kun je terecht voor advies op maat over een aan te schaffen naaimachine. Als exclusief importeur van de merken Dürkopp Adler en Pfaff Industrial voor de Benelux en als officieel dealer van de merken Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Albert en Kuris, biedt zij een uitgebreid pakket van hoogwaardige kwaliteitsmerken. Daarnaast heeft Habraken een eigen productielijn: HB Machines.

Machines van Habraken voor industriële toepassingen

Industriële naaimachines kenmerken zich door de hoge snelheid waarmee verbindingen worden gelegd tussen verschillende soorten materiaal. Anders dan bij een naaimachine voor particulier gebruik, bezitten de industriële naaimachines hele specifieke kenmerken. Er zijn immers grote verschillen in de materialen die gebruikt worden en de stevigheid van de verbindingen die gewenst zijn. Iedereen zal begrijpen dat er een verschil is in het in elkaar zetten van een parachute of een t-shirt. En wat betreft materialen is er een groot verschil tussen een schoen of een zijden jurk, of een leren autostoel of het waterdichte materiaal van een tent. Wat alle machines met elkaar gemeen hebben, is dat tijd geld is. De snelheid is dus belangrijk. En bij de meeste machines wordt ook rekening gehouden met de grootte van de materialen die verwerkt moeten worden. Grote lappen stof en leer moeten in relatief korte tijd genaaid of gelockt worden.

Eigen R&D afdeling en servicedienst

Habraken weet als geen ander wat belangrijk is voor afnemers. De eigen R&D afdeling blijft continu op de hoogte van alles wat in de markt speelt en de nieuwste ontwikkelingen. Op het gebied van aftersales heeft Habraken zijn zaken ook goed voor elkaar. Een eigen onderdelenmagazijn en een servicedienst van 10 medewerkers zorgt er voor dat elk mankement snel en voortvarend wordt opgelost. Zo zijn klanten altijd verzekerd van een goed werkende naaimachine.

Habraken