Payroll door payrollplaats.nl

Payroll ook door zelf Jouw medewerkers te werven en te selecteren, maar de loonadministratie en de risico’s uit te besteden. Door zelf de werving en selectie te doen bespaar je de kosten van een uitzendbureau. Omdat je wel een kloppende loonadministratie wilt en geen risico’s wilt lopen besteed je die ‘rompslomp’ aan dit bedrijf uit. Ze volgen de ABU cao en zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, goede optie voor hier Payroll te ondernemen.

Logo Opti-payrollplaats

Dit is vooral ideaal als je gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel of als je als MKB-er groeiend bent en niet de risico’s wilt dragen van het werkgeverschap. Payrollplaats treedt op als juridisch werkgever. Dat betekent dat ze de arbeidsrechtelijke risico’s dragen én zij verzorgen de bijbehorende salarisadministratie. Of het nu gaat om flexwerkers, oproepkrachten of tijdelijke contractanten, zij kunnen jou ontlasten in de gehele loonadministratie.

Belangrijk voor je is flexibiliteit in jouw personeelsbestand en duidelijkheid over jouw personeelskosten. Deze dienst bied jou de mogelijkheid om personeel in te huren zonder werkgeversrisico’s. Dit bespaard je tijd en energie. Het bedrijf payrollplaats(.nl) is de beste in deze sector, ze hanteren de beste prijzen in Nederland en uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Ze zijn persoonelijk en betrokken in de omgang met de klanten en hun medewerkers.

Payroll1

Kortom, als je als bedrijf zijnde, zzp’er etc hier aan zit te denken, ga dan naar deze website, je vind er genoeg informatie over hetgeen wat je zoekt. Neem voor meer informatie contact op met één van de medewerkers.